Retningslinjer for personvern

Nytt Rør AS tar personvernet ditt på alvor. Vi ønsker å gi deg en klar forståelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler (cookies) og hvilke tredjepartsverktøy vi benytter oss av for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn anonymiserte data om besøkende på nettstedet vårt. Disse dataene hjelper oss med å forstå bruksmønstre, forbedre nettstedets funksjonalitet og tilpasse innholdet for å gi deg en bedre opplevelse.

Facebook Pixel

Vi benytter Facebook Pixel for å spore konverteringer og vise deg relevante annonser basert på din interaksjon med nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å målrette og optimalisere markedsføringskampanjer.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle inn og analysere data om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Dette gir oss verdifull innsikt i hvordan vi kan forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet for å møte dine behov.

Adline Professionals

Vi samarbeider med Adline Professionals for å optimalisere annonseringsstrategien vår. Dette kan innebære målrettet annonsering basert på dine interesser og nettleseraktivitet.

Vi forplikter oss til å håndtere dine personopplysninger på en trygg og ansvarlig måte. Vennligst se våre fullstendige retningslinjer for personvern for mer informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine data.

Hvordan slette informasjonskapsler?

For å slette informasjonskapsler (cookies) kan du følge disse trinnene:

  1. Åpne nettleserens innstillinger.
  2. Finn personvern- eller sikkerhetsinnstillingene.
  3. Søk etter alternativet for informasjonskapsler eller nettstedsdata.
  4. Velg alternativet for å slette informasjonskapsler.
  5. Bekreft handlingen når du blir bedt om det.

Vær oppmerksom på at ved å slette informasjonskapsler kan det hende at visse nettsteder ikke fungerer som forventet, og at du må logge inn på nettsteder på nytt. Det er også verdt å merke seg at sletting av informasjonskapsler er nettleseravhengig, så du må gjenta prosessen for hver nettleser du bruker.

Opplysninger lagret

Opplysninger innhentet fra nettsiden som er lagret om deg brukes og behandles av Nytt Rør AS og sine partnere.

Dine rettigheter.

Du har til en hver tid muligheten til å få fjernet informasjon lagret om deg. det gjøres ved å sende en epost til post@nyttror.no

Hjem

om