Alle som noen gang har hatt vannskader på eiendommen sin vet at dette er noe man på alle måter vil unngå så sant det lar seg gjøre. Heldigvis finnes det grep man kan ta for å unngå det. Her gjelder det å være litt føre var, og heldigvis så kan du være nettopp det med tjenestene fra Nytt Rør.

Gammelt hus? Ta grep nå

En av de vanligste skadene på en bolig er vannskader. Det er faktisk så vanlig at de fleste av oss kan regne med å oppleve det både en eller flere ganger i løpet av livet. Vannskader er skader som oppstår når vann plutselig befinner seg på steder det i utgangspunktet ikke skal befinne seg. De oppstår gjerne på grunn av en lekkasje fra rør, tilbakelsag fra et avløp eller lignende. Konsekvensene av en vannskade kan bli veldig omfattende og kostbare, i tillegg til tidkrevende. Men heldigvis finnes det flere prevantive grep man kan ta for å unngå at en plutselig står der med tette rør og skjegget i postkassa. Vi i Nytt Rør har over 15 års erfaring med problemer knyttet til vannskader, og rørinspeksjon er det første steget mot å sikre seg mot varige og kostbare skader forårsaket av gamle rør.

 

Jevnlig rørinspeksjon

Dersom du har et gammelt hus kan det være smart å få tatt en helsesjekk på rørene. Denne operasjonen kaller man en rørinspeksjon, som vil kartlegge rørenes nåværende tilstand, og avdekke behovet for en eventuell rørfornyingRørfornying har flere fordeler, eksempelvis så vil det forhindre at en er nødt til å grave opp gulv, vegger eller landskap for å fjerne ødelagte rør og erstatte dem med nye. Dette fører naturligvis til mindre forstyrrelser og langt lavere kostnader enn alternativt å bytte ut rørene. Rørfornying forlenger ikke bare levetiden på rørene i bygningen, den er også nøkkelen til å redusere faren for vannskader. Det er nemlig ikke mer komplisert enn at dersom du blir mistenksom på at det kan være nødvendig, så bestiller du en rørinspeksjon. Gjennom bruk av kameraer vil vi i Nytt Rør enkelt kunne identifisere et eventuelt behov for rørfornying. Om vi ser at behovet er der, vil vi anbefale å sette til verks så snart som mulig, nettopp for å unngå eventuelle lekkasjer eller tilbakeslag fra avløp som følge av tette rør. På denne måten vil du ha gjort en god innsats for å sikre deg mot vannskader.

Unngå vannskader | Hvorfor rørfornying er så viktig

 

Profesjonalitet i alle ledd

En rørinspeksjon er altså første ledd i rekken av å sikre seg toppfungerende og friske rør. Her får vi kartlagt dine rørs tilstand og eventuelle behov. Vi i Nytt Rør er eksperter på nettopp dette. Hos oss teller vi 11 ansatte, noe som gjør at vi kjapt utvikler et personlig og pålitelig forhold til kundene våre. Vi setter profesjonalitet høyt, og vi har gjennomført utallige oppdrag gjennom våre 15 år i virksomhet. Er du i tvil om rørene dine har behov for en helsesjekk? Ikke nøl. Ta kontakt med oss i Nytt Rør for en rørinspeksjon i dag, så gjør vi vårt for at du skal unngå vannskader med renoverte rør som vil vare de neste 40 til 50 årene.  

 

Tilbake til Oversikten

Hva er en vannskade?

En av de vanligste skadene på en bolig er vannskader. Det er faktisk så vanlig at de fleste av oss kan regne med å oppleve det en eller flere ganger i løpet av livet. Vannskader er skader som oppstår når vann plutselig befinner seg på steder det i utgangspunktet ikke skal befinne seg.

Hvordan oppstår vannskader?

Vannskader er skader som oppstår når vann plutselig befinner seg på steder det i utgangspunktet ikke skal befinne seg. Da gjerne på grunn av en lekkasje fra rør, tilbakelsag fra et avløp eller lignende. Om du har mistanke om en lekasje, er det derfor viktig at du handler raskt.

Hvordan unngår du vannskader?

Her er det viktig å handle før ulykken er ute, bestill derfor en rørinspeksjon idag om du har en mistanke om lekasjer. Om det er nødvendig utfører vi en rørfornying som er et kostnadseffektivt og godt alternativ til å skifte rørene helt ut. Ikke bare forlenger en rørforfnying levetiden på rørene i bygningen. Den er også nøkkelen til å redusere faren for vannskader betraktelig.