Portfolio Image

Porsgrunn

Borettslaget hadde lenge opplevd problemer med kloakk som ble tilstoppet i rørene. Etter nøye undersøkelser av rørene ble det oppdaget at det var sprekker og hull i bunnledninger laget av ABS-plast på stikkledningene som gikk fra det kommunale anlegget og inn til rekkehuset.

 

Dette var en alvorlig situasjon som kunne føre til ytterligere problemer for borettslaget. Hvis ikke problemet ble løst, kunne det få negative konsekvenser for helsen til beboerne og føre til økonomiske tap.

 

For å komme til bunns i problemet og finne en løsning, kontaktet borettslaget Nytt Rør AS. Nytt Rør AS utførte en grundig undersøkelse av rørsystemet og fant ut at det var behov for en omfattende rørfornying.

 

Nytt Rør AS fullførte prosjektet ved å utføre rørfornying av bunnledningene og inkluderte grenforsterkninger på alle påstikkene. Dette var en pålitelig og effektiv løsning som løste problemet med tilstoppede rør og sprekker i bunnledningene.

Borettslaget var svært fornøyd med arbeidet utført av Nytt Rør AS og kunne nå endelig puste lettet ut. De hadde nå løst et alvorlig problem som hadde plaget dem over en lengre periode.

Adresse

Kløvervegen 3929 Porsgrunn

Porsgrunn

Hjem

om